Despre mine

Despre mine nu sunt multe lucruri de spus, am prea multe de facut pentru a-mi indeplini visul incat cuvintele isi pierd dimensiunea.

Ma numesc Svetlana Karahan,basarabeanca de peste Prut. De 12 ani locuiesc in inima Romaniei si spun asta nu ca o metafora. La propriu am simtit cum tara asta isi deschide bratele pentru mine, prin niste oameni calzi.

Aici am urmat cursurile Facultatii de Economie si Administratie Publica. Da, fara nicio legatura cu ceea ce fac astazi. Nu am urmat niciun curs, nu am nicio specializare in moda sau design. Totul a pornit din nevoie, pasiune si o dorinta de a-mi arata ca pot, ca pot pentru mine!

In 2013 nu munceam, firea mea independenta si orgoliul de a nu depinde financiar de nimeni m-au facut sa incerc primul meu produs. Printr-o coincidenta, sau nu, pentru prima data am croit pentru o basarabeanca, o vesta de vulpe argintie. A iesit multumitor pentru mine, insa reactia doamnei m-a facut sa prind curaj. Si am continuat ! Am continuat sa cos si sa visez. Feed-back-ul clientelor ma coplesea si ma umplea in acelasi timp de putere si incredere in mine.

Am avut norocul sa am in jurul meu oameni care mi-au dat aripi, o fiica ce pare ca imi calca pe urme furandu-mi foarfecele si materialele. Am lucrat nopti intregi cu ea in brate, prin urmare nici nu putea fi altfel. Un sot care m-a sustinut din primul moment si care imi spune ” Viitoarea Coco Chanel”

Comparatia ma maguleste, dar sunt bine infipta cu picioarele pe pamant, mai am multe de facut pana a bea sampanie. Eu prefer termenul de Business Lady, termen prin care inteleg o femeie de success, puternica si independenta financiar care si-a indeplinit visul prin forte proprii, foarte multa munca si ambitie.

„Cine nu risca nu bea sampanie”, imi spun mereu, sampanie pe care promit sa o impart cu voi in Atelierul meu Svetlana Collection, pe care il visez si pentru care sunt dispusa sa risc si sa muncesc in continuare!

Link-uri Rapide
Fii la curent

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi oferte si promotii.

Magazin
Urmareste-ma pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

RealWeb.ro © 2024 Toate drepturile rezervate

top